Virtual Presentation
PRESENTATION DETAILS

Duration for Video Presentation 10 Minutes

1.Q. If my abstract is not accepted, can I still attend the conference ?.
Ans: Yes, you can attend as a Listener/Delegate

2.Q.How do I submit my abstract ?
Ans: Submit your paper in the given Technoarete Abstract template using our Abstract submission link or if you find any difficulty send your abstract at info@icirst.in Abstract Page link

3. Q. I am the Co-author of the paper, Can I present the work.
Ans: With the consent of the main author, co-author can present the work.

4. Q. Do I need to submit an abstract to attend the Conference?
Ans: No, you can directly register as a Delegate/Listener.

5. Q. Is there an option of Video/Skype presentation?
Ans: Yes, Video presentation is there and the format for video presentation and guidelines are attached in Authors Guidelines. Video Presentation link

6.Q. Can I join as Advisory Board Member/Session Chair/Keynote Speaker?
Ans: Fill & submit the online application form for the Committee member, upload your photo & C.V. or Contact with the program Manager at info@icirst.in

7.Q. Can you sponsor our travel and accommodation?
Ans: Since IFERP is a non-profitable association we are unable to sponsor anyone's travel and accommodation. But our outstanding member who has contributed a lot to the association, for them the accommodation will be taken care of by us.

8.Q.Can the submission date be extended?
Ans: Participants are requested to submit the abstract on or before the deadline. Consideration can be done if the participant has a valid reason (Natural Calamities, Maternity Leave, Health Issues, Political Issues)

9.Q. Can I pay the early bird fee even after the early bird date expires?
Ans: You cannot register under the early-bird category unless the last date of the early-bird registration extends.

10.Q. How many pages are allowed for full paper?
Ans: 6 to 8 pages are allowed in a research article.

11.Q. What is the price for extra pages if any?
Ans: Prices vary depending upon the journal.

12.Q. what is the word limit of the abstract?
Ans: 200 to 250 words are allowed per abstract.

13.Q. Is it necessary to include my biography in the abstract?
Ans: Yes, it is mandatory to add your short biography (100 - 150 words) in the abstract.